Entreprenad i Sölvesborg

Entreprenad i Sölvesborg

Tjenare gänget! Idag har jag haft besök av Jonas Svets o Montage som arbetar med entreprenad, jag tänkte att de skulle hjälpa mig med entreprenad. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med huset i Sölvesborg så jag tänkte att om de kommer hit och kommer med lite idéer som eventuellt skulle kunna inspirera mig så hade det varit riktigt bra. Givetvis åker ingen ut till någon som bara behöver inspiration och inte hjälp med entreprenad, men jag vet att någonting måste hända med huset. Så jag förklarade att jag kommer behöva deras tjänster och kunskaper inom entreprenad men att jag inte riktigt har bestämt mig för exakt vad jag ville göra.

De hade några riktigt bra idéer av vad man kunde göra med den gamla kåken, till att börja med så föreslog de en altan så att jag kan njuta av sommaren ute istället för att behöva sitta inne. Det var faktiskt ingen dum idé och jag tror att en altan hade gett hela huset ett lyft. Sedan hade de även lite tankar om att renovera upp lite invändigt, det är ett väldigt gammalt hus och det har inte gjorts några som helst ändringar sen säkert trettio år tillbaka. Jag har tänkt lite här nu och fått lite idéer som skulle lysa upp tillvaron i Sölvesborg en del, sen får vi se exakt vad det blir för projekt. Jonas Svets o Montage skulle hjälpa någon annan kund med entreprenad i veckan men jag skulle höra av mig när jag hade beslutat mig för att påbörja ett bygge. Nu ska jag slå på en kopp kaffe och läsa morgontidningen för det har jag inte hunnit med än, jag hoppas på ett riktigt klurigt korsord i dagens tidning och mycket sport. Ta hand om varandra där ute och ha det fint!  


Kommentarer är stängda.