Vår specialanpassade friggebod

Vår specialanpassade friggebod

Hallå och godmorgon på er alla mina härliga och trevliga läsare och välkommen till den här bloggen som jag är särskilt aktiv i just för tillfället, speciellt när det gäller bygg och renovering. Jag och frugan har nämligen köpt hus som vi håller på att gör i ordning. På grund av att huset är lite i minsta laget för oss så bestämde vi att bygga en specialanpassad friggebod på tomten och vi fick då veta av en kollega till min fru att det finns en byggfirma i Ystad som är särskilt kompetenta just när det gäller friggebodar, så vi valde att vända oss till dem. Det är en byggfirma i Ystad vid namn Klas Montage & Bygg. 

Det var ett bra val för det visade sig att de verkligen är experter inom det här området och vi fick byggt den här friggeboden utifrån våra önskemål och behov. Nu gör det inget att huset är lite väl litet eftersom vi fick ett extra rum skulle man ju kunna säga, i denna friggebod. Det är ett så härligt hus med sjöutsikt, kompromissen vi fick göra för att få bo så här vackert var helt enkelt att acceptera att det var lite för litet, men det gör ingenting i och med att vi fick denna friggebod. Jag tycker att jag vill hjälpa alla mina kära läsare som även ni kanske behöver anlita en byggfirma i Ystad genom att ge er tipset på Klas Montage & Bygg. De kan hjälpa till med det mesta inom bygg, alltifrån små uppdrag till de större och mer resurskrävande. Hade jag och min fru inte varit så här nöjda hade jag givetvis aldrig skrivit det här inlägget och rekommenderat er denna specifika byggfirma i Ystad med omnejd. Kika gärna in på deras hemsida om ni vill veta mer om dem. 


Kommentarer är stängda.